Què veure a la Vall de Boí ...

Tenim tantes propostes  per fer a la Vall que es interessant distribuir-les...

Als amants de la natura cal que visiteu AIGÜESTORTES , l´únic parc nacional de Catalunya .

Els esportistes teniu moltes rutes per fer senderisme, cicloturisme, circuits d´orientació, running, aprofiteu els nostres cims per fer alpinisme, escalada i vies ferrades, coneixeu les nostres aigües amb un bon descens de barranc o si voleu quelcom  més tranquil podeu practicar la pesca mentre gaudiu dels meravellosos paisatges i, per acabar feu una ullada d´ocell amb parapent!!

Als amants de la historia no cal recordar que a la nostra Vall de Boí podeu gaudir d´un Romànic en la seva màxima expressió, patrimoni mundial de la Unesco . Alhora que visiteu els nostres pobles amb encant i visiteu totes les esglésies , os apropeu a Taüll i visualitzeu el videomapping de Sant Climent, us recomanem el  servei de visites guiades amb guies especialistes en l'interpretació del patrimoni del Centre del Romànic.

Davant de tanta activitat cal fer una pausa i que millor que fer unes aigües termals al Balneari de Caldes de Boí. Aquest balneari té 37 fonts d’aigües mineromedicinals de diverses composicions i temperatures i que poden ser utilitzades amb diferents finalitats terapèutiques. Deixeu-vos cuidar!!!

© Derechos de autor. Todos los derechos reservados.